Васил Евтимов: Притеснява ме допускането на много грешки


Васил Евтимов: Притеснява ме допускането на много грешки
(сн. НБЛ)
07-04-2022 09:26 | БФБаскетбол

„Определено мога да кажа, че победата над Спартак е с по-висока стойност и по-сладка от успеха над Балкан в края на януари. Защитата ни бе феноменална, ограничихме офанзивните играчи на гостите и в пореден мач доминирахме над съперника в борбата под коша“, коментира старши треньорът на Черноморец Васил Евтимов след успеха над Спартак Плевен.

 

„Притеснява ме допускането на много грешки и там ще акцентираме в работата в следващите дни. Момчетата си повярваха , разбраха, че трябва да се справят без американците и го правят, за което заслужават само адмирации. Поздравявам и рожденика Томас Читадзе и му пожелавам да израсне в любимата игра“, каза още Евтимов.

 

„Въпреки късата ротация се раздадохме докрай, имахме критични моменти, но ги преодоляхме с характер. Когато спазваме тактическата дисциплина, нещата се получават. Умората се натрупва, но се надявам, че ще ни дойдат сили и за победа срещу Берое в събота, за да изпълним целта – четвърто място преди плейофите“, добави баскетболистът на Черноморец Евгени Хаджирусев.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Черноморец, Васил Евтимов, Евгени Хаджирусев
Comments
Other News
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи