Прогнози за световното с BGbasket.com и специален гост


Прогнози за световното с BGbasket.com и специален гост
07-09-2019 09:29 | Мария Мицова

Втората групова фаза на Световното първенство вече разплака някои отбори и прати други на четвъртфинал. Днес предстои нова вълнения, а с крилото на Академик София Александър Милов ви предлагаме няколко идеи, върху които си струва да се помисли.

 

Избрахме си следните срещи, за които Winbet дава доста добри коефициенти, както и някои от другите разрешени в България букмейкъри. (Забележка: Коефициентите подлежат на промяна по всяко време.)

 

Нова Зеландия - Япония - Нова Зеландия -16.5 (1.76)


Александър:  Нова Зеландия са много по-добри наистина. Гледах Япония срещу САЩ и не показа абсолютно нищо.

 

Мария: Да, определено Нова Зеландия е много по-качествен отбор с много повече баскетбол в себе си, най-вече в нападение. Сега и без Руи Хачимура който напусна състава на Япония, за да си почива за сезона в НБА, вече няма друг вариант, освен голяма победа за Нова Зеландия.

 

Бразилия - Чехия  - Бразилия -5.5 (1.80)

 

Александър:  Бразилия са в много добра серия. Разполагат с много опитни играчи, които от години играят заедно. Фаворити са за мен.

 

Мария: Чехия са ми много симпатичен отбор, стилът на Саторански определено е интересен и различен, но все пак не мисля, че ще сработи тяхната идея и срещу Бразилия. Срещу разклатените и млади таланти на турците им се получи, но Бразилия е друг тип отбор. Ацо Петрович вече се издаде, че има тактически идеи за всичко, така че очаквам да бъдат спрени в зародиш амбициите на европейския отбор. Високите играчи на Чехия ще се сблъскат с едно по-различно предизвикателство.


САЩ-Гърция над 166.5 (1.89)

 

Александър: Това е най-важният мач за Гърция на това първенство. И двамата треньори разполагат с невероятни играчи. Очаквам висока резултатност.

 

Мария: Очаквах повече от Гърция в защита, но до момента не се получава точно така. В този сблъсък доста от нещата ще са на ниво индивидуални качества. Благодарение на самочувствието и спокойствието на опитните играчи, и своето чудо Янис, Гърция може да направи сложни нещата за САЩ. Джейсън Тейтъм ще липсва на американците, но в крайна сметка както и да завърши мачът, вероятността да си вкарат по над 83 точки изглежда доста, доста солидна.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Световно първенство 2019, Прогнози
Comments
Other News
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи