Има още места за камп Максима в Златибор


Има още места за камп Максима в Златибор
29-06-2014 14:02

За  поредна година през идното лято България ще има представители на камп Максима в сръбския Златибор. Лъчезар Коцев от БК Шампион 2006 е официален представител на кампа за нашата страна, а Славиша Божович е генерален мениджър на Максима. Той отговаря за кампа от 2004-та година насам. За него е истинско богатство, че през годините се е запознал със стотици баскетболни хора в региона. Разбира се, човекът, който е отдаден на този камп оценява като най-голямо удоволствието да работи с деца, нещо което той поставя над всичко в дейността си. 

Баскетболният камп „Максима“ се намира буквално в центъра на Златибор в почивното място "Слънчев бряг". То е пригодено с идеални условия за млади атлети, а и обслужването в тях е на луксозно ниво. Oсвен с прекрасния климат, най-важното е, че мястото на разположение на хотела е на 10 метра от баскетболните игрища. Те са пет на брой, изцяло оборудвани баскетболни терени, а комплексът от тази година вече е затворен. Има осветление и позволява вечерно време да се играе до късно.


Условията в целия комплекс са перфектни и дават възможност за отлични преживявания на децата. Всекидневно се организират различни игри по възрастови групи с награди, където участниците в кампа развиват спортен дух и манталитет на победители. Тренировките се водят от опитни специалисти, които използват последните постижения в областта на баскетбола. Кампът „Максима“ се провежда по изключителна програма на организаторите и всичко е нагодено спрямо възрастта на участниците в него.
 
БК Шампион 2006 в лицето на Лъчезар Коцев и тази година ще организира група за кампа Максима, а тя е за втората смяна от 8 до 18 юли. 

 

Желаещите за камп „Максима“ през това лято трябва да търсят Лъчезар Коцев на тел. +359 887 28 28 29 или на имейл: l_kocev@abv.bg. Записванията продължават, като има и деца от различни градове на България.

Детайлна информация за камп „Максима“ има и на официалния сайт - www.maximacamp.net.

 

Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи