Димитър Ангелов: Успяхме да се противопоставим и да стане интересен мач


Димитър Ангелов: Успяхме да се противопоставим и да стане интересен мач
(сн. НБЛ)
30-04-2024 00:01 | BGbasket.com

Сташи треньорът на Левски Димитър Ангелов бе доволен от представянето на тима си срещу Черноморец, въпреки загубата в края.

 

"Поздравявам моя отбор. Изиграхме слабо първо полувреме, пътуването в деня на мача оказва влияние, част от моите играчи не са първа младост. Черноморец има предимство на всички позиции, но ние успяхме да се противопоставим и да стане интересен мач.

 

Напрежението дойде от някои неправилни отсъждания, като ние правим тактически нарушения, а те ни забиват под коша. Съдиите тълкуват, че не трябва да се дават такива нарушения. Но това не е само на хартия. Баскетболът се свири от хора, които чувстват играта. Същият този съдия преди 4-5 дни даде спорен фаул на женския финал, сега пак дава такъв. Искам просто да се свири обективно, и да се свири еднакво от двете страни.

 

Черноморец е силен домакин и ни победи, надявам се в София да окажем още по-голяма съпротива.


Животът е колело, и спортът е така, имаш и върхове и спадове. Ние преди 10 години направихме требъл, а Черноморец доскоро ги нямаше. Те имат амбиции за дубъл, а ние се борим да играем баскетбол и да съществуваме."

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи