Стойо Чолаков: Нещо по-различно от класиране в дивизия А би било ниска летва


Стойо Чолаков: Нещо по-различно от класиране в дивизия А би било ниска летва
(сн. БФБ)
19-07-2023 15:14 | Деляна Кадиева

Старши треньорът на националния отбор за момчета U16 Стойо Чолаков бе доволен от представянето на тима през изминалите контролни срещи срещу съставите на Португалия и Ирландия. Ето какво сподели той пред BGbasket.com за подготовката и предстоящото Европейско първенство:

 

"На този етап от подготовката, която сме провели досега, нещата, които сме поставили като задачи, сме ги постигнали и оттук нататък само надграждаме. Всички момчета за момента са добре. Нямаме никакви проблеми и контузии.

 

Говорихме с ръководството, защото имаме идея да пуснем момчетата два дни почивка, за да си видят семействата, което е ок. Това ще им помогне да се заредят психически и оттам нататък, както казах, да започнем да надграждаме тактически.

 

Имаме наблюдение върху отбора на Холандия, с когото ще играем първи мач на европейското първенство. Целите ни винаги са били едни - нещо по-различно от класиране в дивизия А би било ниска летва.

 

Още не сме решили кого ще освобождаваме от момчетата, рано е все още. Още избистряме нещата, но засега са 14 равнопоставени състезатели за отбора на България."

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: България U16, Стойо Чолаков
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи