Божидар Аврамов: Променихме отношението си в защита


Божидар Аврамов: Променихме отношението си в защита
(сн. balkan-basket.com)
10-02-2021 20:53 | BGbasket.com

Баскетболистът на Балкан Божидар Аврамов бе водещ реализатор за отбора си при победата срещу Академик в Пловдив. Ето какво сподели той пред Макс Спорт 2 за срещата и за представянето на „зелените“ до момента:

 

„Със сигурност си променихме отношението в защита. Успяхме да реализираме няколко стрелби от далечно разстояние и да се върнем, даже и да поведем с 10 точки в края на третата част.

 

Когато съм решил да играя, всички други фактори отстрани не важат. Днес със сигурност се чувствам много по-добре. Радвам се, че победихме и сега следва една дълга почивка.

 

Лично аз не мога да кажа, че съм доволен. Ако бяхме победили Левски в предния кръг и днес в Пловдив, реално ставахме втори. Затваряме един цикъл от мачове, които започнахме на 4 януари. Имаме нужда от няколко дни почивка – физическа и психическа преди старта на третото завъртане. След това има Купа и евротурнири, така че и следващият месец няма да е лек. Надявам се тогава да видим и Станимир Маринов, който много ни липсва. Времето ще покаже.

 

Липсват ни играчи от ротацията, на които треньорът държи и със сигурност ни липсват. На външните играчи се натрупа доста време, но се радвам първо, че сме здрави и успяхме в този цикъл да дадем най-малко жертви. Знаете, Крис се контузи доста нелепо в Турция, но със сигурност много скоро ще се върне и той."

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: НБЛ - мъже, Балкан, Божидар Аврамов
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи