Най-после победа и за Спартак


Номер 1 за българския баскетбол
Номер 1 за българския баскетболНомер 1 за българския баскетболНомер 1 за българския баскетболНомер 1 за българския баскетболНомер 1 за българския баскетболНомер 1 за българския баскетболНомер 1 за българския баскетболНомер 1 за българския баскетболНомер 1 за българския баскетболНомер 1 за българския баскетболНомер 1 за българския баскетболНомер 1 за българския баскетболНомер 1 за българския баскетболНомер 1 за българския баскетболНомер 1 за българския баскетболНомер 1 за българския баскетболНомер 1 за българския баскетболНомер 1 за българския баскетболНомер 1 за българския баскетболНомер 1 за българския баскетболНомер 1 за българския баскетболНомер 1 за българския баскетболНомер 1 за българския баскетболНомер 1 за българския баскетболНомер 1 за българския баскетболНомер 1 за българския баскетболНомер 1 за българския баскетболНомер 1 за българския баскетболНомер 1 за българския баскетболНомер 1 за българския баскетболНомер 1 за българския баскетболНомер 1 за българския баскетболНомер 1 за българския баскетболНомер 1 за българския баскетболНомер 1 за българския баскетболНомер 1 за българския баскетболНомер 1 за българския баскетболНомер 1 за българския баскетболНомер 1 за българския баскетболНомер 1 за българския баскетболНомер 1 за българския баскетболНомер 1 за българския баскетболНомер 1 за българския баскетболНомер 1 за българския баскетболНомер 1 за българския баскетболНомер 1 за българския баскетболНомер 1 за българския баскетболНомер 1 за българския баскетболНомер 1 за българския баскетболНомер 1 за българския баскетболНомер 1 за българския баскетболНомер 1 за българския баскетболНомер 1 за българския баскетболНомер 1 за българския баскетболНомер 1 за българския баскетболНомер 1 за българския баскетболНомер 1 за българския баскетболНомер 1 за българския баскетболНомер 1 за българския баскетболНомер 1 за българския баскетболНомер 1 за българския баскетболНомер 1 за българския баскетболНомер 1 за българския баскетболНомер 1 за българския баскетболНомер 1 за българския баскетболНомер 1 за българския баскетболНомер 1 за българския баскетболНомер 1 за българския баскетболНомер 1 за българския баскетболНомер 1 за българския баскетболНомер 1 за българския баскетболНомер 1 за българския баскетбол
(сн: НБЛ)

23-12-2020 20:28 | BGbasket.com

Спартак Плевен взе първата си победа за сезона в НБЛ, след 83:80 над Ямбол.

 

Двубоят бе интересен и равностоен от първата минута, като отборите няколко пъти си размениха водачеството преди Спартак да вземе лек превес. Домакините поведоха в резултата, но след серия от 8-0 за Ямбол, отново имаше обрат.


Кош за кош вървеше срещата до почивката, макар че резултатността на гостите падна, което позволи в последните минута-две от полувремето Спартак да вземе 5 точки аванс - 40:35.


При подновяването на играта нямаше особена разлика, като няколко минути Спартак води минимално, преди страхотна поредица от 10-2 за плевенчани. Така се стигна и до най-голямата разлика до момента от 11 точки.


Въпреки усилията на Ямбол и краткото скъсяване на дистанцията, в началото на последната част пак плевенчани водеха с 11, а пропуските на гостите натежаваха.


Спартак поддържаше преднина, а въпреки опитите на Ямбол и в последните минути намаляването само до 2 атаки разлика, но времето не стигна за повече.


Димитър Маринчешки се върна на терена с 19 точки и 8 борби за домакините. 4 тройки и 19 точки наниза и Николай Маринов. С 18 точки се отличи Любен Пасков, а с 11 се отличи Горан Остоич.


Уили Атууд завърши с 21 точки за Ямбол. 20 добави Ерик МакГил, 11 вкара Иван Лилов, а 10 – Андрей Иванов.

 

Франклин Уилямс не дебютира за Ямбол в тази среща.


ПЪЛНА СТАТИСТИКА ОТ МАЧА СПАРТАК ПЛЕВЕН - ЯМБОЛ  

 

ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ ОТ НБЛ-МЪЖЕ, СЕЗОН 2020/2021

 

ВРЕМЕННО КЛАСИРАНЕ В НБЛ-МЪЖЕ, СЕЗОН 2020/2021

 

ИНДИВИДУАЛНА СТАТИСТИКА ОТ НБЛ-МЪЖЕ, СЕЗОН 2020/2021

 

ОТБОРНА СТАТИСТИКА ОТ НБЛ-МЪЖЕ, СЕЗОН 2020/2021

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: НБЛ - мъже
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи