Ванеса Брайънт: Невъзможно е да си представя живота без Коби и Джиджи


Ванеса Брайънт: Невъзможно е да си представя живота без Коби и Джиджи
(сн. instagram.com/vanessabryant)
30-01-2020 11:01 | BGbasket.com

Съпругата на Коби Брайънт Ванеса проговори за първи път след смъртта на съпруга си и дъщеря им Джиана. Половинката на легендарния баскетболист разпространи емоционално послание в профила си в социалните мрежи, с което благодари на всички за подкрепата в този труден момент.

 

Ето какво написа Ванеса:

 

„Моите момичета и аз искаме да благодарим на милионите хора, които ни показаха подкрепа и любов през това ужасяващо време. Благодаря за всички молитви. Определено имаме нужда от тях. Напълно опустошени сме от внезапната загуба на нашия любящ съпруг, Коби – невероятният баща на нашите деца, и нашата красива, сладка Джиана – обичаща, грижовна и прекрасна дъщеря, и прекрасна сестра на Наталия, Бианка и Капри.

 

Също така сме опустошени за семействата, които загубиха близките си в неделя и споделяме напълно тяхната мъка.

Няма достатъчно думи, за да опишем болката ни в момента. Утешавам се, знаейки, че Коби и Джиджи знаеха, че са дълбоко обичани. Бяхме невероятно благословени да ги имаме в нашите животи. Иска ми се да бяха с нас завинаги. Те бяха нашите красиви благословии, взети от нас прекалено рано.

 

Не съм сигурна как ще продължат животите ни и е невъзможно да си представя живота без тях. Но се събуждаме всеки ден, опитвайки да продължим, защото Коби и нашето малко момиче Джиджи блестят над нас и осветяват пътя. Нашата любов към тях е безкрайна и неизмерима. Просто ми се иска да мога да ги прегърна, да ги целуна. Да бъдат с нас завинаги.

 

Благодаря ви, че споделяте с нас тъгата си и ни подкрепяте. Молим за уважение и лично пространство, от което ще се нуждаем, за да се справим в тази нова реалност.

 

Благодаря ви, че сме в молитвите ви и за това, че обичате Коби, Джиджи, Наталия, Бианка, Капри и мен.“

 

Ванеса призова също хората да продължават да подкрепят благотворителните фондации, за които Коби работеше, като така ще бъдат подпомогнати и семействата на останалите загинали в катастрофата.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Коби Брайънт
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи