Сито Алонсо с оферта за Везенков


Сито Алонсо с оферта за Везенков
(сн. FIBA.com)
04-07-2018 15:12 | BGbasket.com

Бившият треньор на Александър Везенков в Барселона Сито Алонсо, му е отправил оферта за следващия сезон. Това разкри бащата на баскетболиста – Сашо Везенков. В момента Алонсо е начело на хърватския Цедевита, но именно той често оставяше национала извън групата за мачовете на каталунците.

 

„Тази година беше наистина трудна. Баскетболно и за мен беше много особена. Сашко го връщат в състава около Нова година на мястото на Сандърс. Правят няколко победи една след друга, той играе нелошо и след това го вадят. Най-особеното е, че онзи ден Сашко ме попита: „Тате, познай кой треньор ми се обади по телефона? Сито Алонсо“. Треньорът, който миналата година го извади от състава, не знам по какви причини, сега е един от първите кандидати за него. Иска да го вземе в Цедевита, шампиона на Хърватия. Аз нямам обяснение. Изненадан съм“, заяви Сашо Везенков в предаването „Преди обед“ по bTV.

 

Александър Везенков все още не е взел решение къде ще продължи кариерата си. Той е свободен агент, след като бе освободен от Барселона.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Барселона, Александър Везенков, Сашо Везенков, Сито Алонсо, Цедевита
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи