Иван Спиров: Поемам някаква вина


Иван Спиров: Поемам някаква вина
(сн. НБЛ)
06-04-2024 20:25 | Max Sport 2 | BGbasket.com

Черно море Тича пропусна да сложи край на своята негативна серия и сбърка за четвърти последователен път в Първата шестица на Sesame НБЛ. „Моряците“ загубиха драматично от Спартак Плевен с 86:90 след продължение насред зала „Христо Борисов“. Иван Спиров изигра един от най-силните си мачове през сезона. Бившият младежки национал напомни за реализаторските си възможности и не бе далече от дабъл-дабъл. Крилото записа 21 точки, 8 борби и 1 открадната топка за 30 минути в игра.

 

Получи се хубав мач. Поемам някаква вина в края на мача, когато стрелях една тройка, която не трябваше да стрелям. Оттам тръгна разликата, иначе играхме добре и се борихме. Успяхме да компенсираме това, че Аверил Угба го няма.

 

Още през миналия сезон играхме с пълни смени. Със сигурност за нас е по-добре да играем така, тъй като не сме с най-високия състав. Сменихме защитата и мачът тръгна в друга посока.“

 

Не мога да кажа дали се вижда промяна след освобождаването на Кирил Болшаков. Имаме още няколко мача, надявам се да ги изиграем по най-добрия начин и промяната да бъде положителна“, каза Спиров.

 

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Черно море Тича, Иван Спиров, НБЛ - мъже
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи