Николай Стоянов: Можем да съжаляваме за този мач


Николай Стоянов: Можем да съжаляваме за този мач
(сн. НБЛ)
01-04-2024 23:20 | Max Sport 2 | BGbasket.com

 

Спартак Плевен бе близо до нов успех в Топ 6 на Sesame НБЛ. „Синьо-белите“ отстъпиха пред Черноморец с 80:87 насред зала „Бойчо Брънзов“. Николай Стоянов влезе в ролята на познатия лидер за спартаклии. Българският национал не пропусна да постави името си сред реализаторите, но неговите усилия се оказаха недостатъчни да предотвратят поражението на Спартак. Крилото завърши с 19 точки, 6 борби, 1 асистенция и 2 отнети топки за 31 минути в игра.

 

"Черноморец бе по-концентриран в последните 3 минути на мача. Това бе единственото. Надиграхме ги 37 минути, накрая не успяхме да вземем нашето. Домакините бяха подценили ситуацията. Сигурен съм. Видях ги как изглеждат. Видях езика на телата им. Просто можем да съжаляваме за този мач."

 

"Може би щеше да даде по-добър резултат, ако беше влязъл още някой шут от тройката, но пак казвам, мачът се реши в последните три минути, те бяха по-концентрирани тогава. Като цяло вината за тази загуба е наша."

                                             

"Нормално е в равностоен мач да има изблици на енергия. Бяха изконтролирани от съдиите. Не видях нещо неочаквано за среща от този тип“, каза Стоянов.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Спартак Плевен, Николай Стоянов, НБЛ - мъже
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи