Васил Христов: Благодаря на момчетата, всички се хвърлиха на терена


Васил Христов: Благодаря на момчетата, всички се хвърлиха на терена
(сн. https://balkan-basket.com)
28-03-2024 22:45 | BGbasket.com

Старши треньорът на Балкан Васил Христов направи дебюта си начело на тима при категоричната победа над ЦСКА с 86:59. Ето какво още каза той след успеха:

 

"Благодаря на момчетата, че се зарадваха искрено за доброто им представяне днес и категоричната победа.  Щастливи сме, защото изиграхме хубав мач, в който допринесоха всички момчета, всички се хвърлиха на терена. Ние трябва да продължаваме с този подход към мачовете, да движим топката, да уважаваме свободния човек. Трябва да работим още много, защото предстоят по-важни мачове. Не трябва да подченяваме по никакъв начин отбора на ЦСКА, те имат сериозни състезатели, въпреки че са със скъсена ротация. Поздравявам и двата отбора. ЦСКА са в трудна ситуация, но се борят да продължат."

 

Капитанът на тима Димитър Димитров коментира както убедителната победа, така и третата смяна на треньора им: "Играхме с добра енергия и тичахме на бърза атака. Направихме една комфортна разлика. Играхме добре в защита - но дали тя се отразява на нашите действия или че ЦСКА просто не бяха готови за този мач, не показаха истинското си лице.

 

Що се отнася до смяната на треньора, това ни е за трети път този сезон. Очевидно нещата не вървяха добре и затова са промените. Но ние сме професионалисти, няма значение кой е треньорът и трябва да играем във всеки мач на сто процента. Казах на момчетата - трети път за щастие. Има още два месеца до края на сезона и се надявам да завършим сезона по най-добър начин."

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Балкан, Васил Христов, НБЛ - мъже
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи