Андрей Иванов: Публиката е нашият шести играч


Андрей Иванов: Публиката е нашият шести играч
(сн. Краси Веселинова/БФБ)
16-03-2024 23:23 | Деляна Кадиева, пратеник на BGbasket.com в Бургас

Черноморец си осигури място на финала в турнира за Купата на България. „Акулите“ надвиха Рилски спортист със 75:73 във втория полуфинал, който се проведе в „Арена Бургас“. Андрей Иванов допринесе за драматичното класиране на действащите вицешампиони. Тежкото крило остави на сметката си 5 точки, 2 борби, 2 асистенции и 1 чадър за 22 игрови минути.

 

Имахме късмет, за съжаление в последните два мача Рилски спечели с труден кош. И при нас дойде късметът, може би във важен момент. Надявам се да отшуми тази победа, защото утре имаме важен мач.“

 

„Със сигурност Христо Захариев ще ни липсва много на финала, но ние от началото на сезона играем във всеки мач поне с един липсващ. Свикна ли сме, със сигурност ще имаме сили. Щом сме стигнали до финал, със сигурност ще имаме сили“, каза още той.

 

Публиката е нашият шести играч. Какво по-хубаво от това да играеш в такава голяма зала? Естествено, не се напълни, но всеки видя, че дойдоха достатъчно хора. Надявам се утре да се запълни.Моето желание е  да спрем Родни Първис, ще направим нашия анализ за мача срещу Спартак. Важното е всички момчета да се възстановим, фокусът ни е изцяло за финала, надявам се да се справим“, сподели Иванов.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Черноморец, Андрей Иванов, Купа на България
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи