Прогнози за полуфиналите от Купата на България


Прогнози за полуфиналите от Купата на България
16-03-2024 11:07 | BGbasket.com

Дойде времето за полуфиналите за Купата на България. В първия ден нямаше кой знае какво качество на баскетбола, както на играчите, така и на съдийството. В тон с всичко това и BGbasket.com нямаше кой знае колко успехи при своите прогнози. Сега отново ще се опитаме да насочим своите читатели относно изходите на полуфиналите с коефициентите на Sesame.bg. Очаквайте и прогнозите за последния мач в турнира.

 

Балкан – Спартак Плевен, събота, 16 март, 16 часа, Арена Бургас

 

Преди десет дни се срещнаха за трети път през сезона, но в зала „Балканстрой“, като домакините тогава спечелиха в резултатен мач. Иначе през сезона резултатът е 2-1 за Спартак.

 

Четвъртфиналният двубой на Балкан бе малко по-лек, отколкото на плевенчани. И двата състава са с най-доброто, с което ще разполагат до края на сезона. Контузените до скоро в Спартак Браянт Томас и Станимир Маринов поиграха малко срещу Ямбол, но днес вероятно ще им се наложи да бъдат повече време на терена.

 

Балкан е отборът, който греши най-малко в Sesame НБЛ. Избраниците на Любомир Минчев пък са най-резултатният тим – със средно по 87 точки на мач, но вчера реализираха едва 74. Като цяло е труден за прогнозиране двубой, но ние предлагаме да се заложи на прекъсване на дългата серия без загуба за Спартак.

 

Предложение за залог: победа за Балкан.

 

Рилски спортист – Черноморец, събота, 16 март, 19 часа, Арена Бургас

 

Последните два мача между тях бяха доста много оспорвани и завършиха с успех на Рилски спортист, но бяха в Арена Самоков. В края на миналия сезон в тази зала стана скандалът на сезона, след като от Рилски спортист се оплакаха, че са били ощетени от съдиите.Сега определените за арбитри едва ли ще допуснат играчите да им се „качват по главите“ и ако някъде има залог за технически нарушения, може смело да се заложи на това. Двата тима са в пълни състави.

 

През сезона са сред най-резултатните отбори. Ахилесовата пета на домакините от Бургас са изпълненията на наказателни удари, а силната част на Рилски спортист е стрелбата от далечно разстояние. За втори път през сезона след четвъртфинала вчера треньорът на Черноморец Васил Евтимов ще разполага с всички картотекирани състезатели. Ние предлагаме, подобно на другия полуфинал, да се заложи на прекъсване на дълга серия без загуба.

 

Предложение за залог: победа за Черноморец

 

 

* Участието в хазартни игри крие риск от развиване на зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична в "Отговорна игра" на sesame.bg и в сайта на НАП.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Купа България
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи