Майк Джеймс: Това е благословия


Майк Джеймс: Това е благословия
(сн. Monaco Basket/Twitter)
08-03-2024 00:52 | BGbasket.com

Майк Джеймс не скри радостта си от това, че пренаписа историята в Евролигата. Звездата на Монако се превърна в Реализатор №1 за всички времена в турнира на богатите. Това се случи при победата на „монегаските“ срещу Цървена звезда с 98:80, а гардът седна на реализаторския трон още през първото полувреме, когато хвърли в екстаз феновете в „Гастон Медисан“.

 

33-годишният баскетболист заяви след мача, че е благословия да бъде споменаван до име като Василис Спанулис. 183-сантиметровият плеймейкър задмина в класацията именно легендарния грък. Американският стрелец изпревари бившия играч с 2 точки и вече има 4457.

 

„Не знам, ще трябва да помисля още малко за това. Ще имам повече време да мисля и да и го припомня след това.Това е благословия. Невероятно е дори да имаш тази възможност да бъдеш споменавам до някой като Василис Спанулис. Гордея се със себе си, просто съм щастлив, това са много хубави емоции“, коментира Джеймс.

 

 

 

Старши треньорът Саша Обрадович не пропусна да отдаде дължимото на своята звезда.

 

Трябва да оцени този момент и да празнуваме с нашия герой, за да продължим напред. Всички, включително и той, искаха този рекорд да бъде подобрен, защото нямахме мира. Ние обаче намерихме начин да спечелим и всичко е наред“, сподели сръбският специалист.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Монако, Майк Джеймс, Евролига
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи