Прогноза за Спартак - Балкан от Първата шестица в Sesame НБЛ


Прогноза за Спартак - Балкан от Първата шестица в Sesame НБЛ
05-03-2024 11:11 | BGbasket.com

Още под емоциите на миналия кръг, завършил преди два дни, вече сме пред прага на поредните мачове в Sesame НБЛ. BGbasket.com продължава традицията да помага на своите читатели с насоки за изхода на двубоите и коефициентите на Sesame.bg. В миналия кръг познахме 4 от 5-те мача. Даваме своите предложения ден за ден.

 

Спартак Плевен – Балкан, вторник, 5 март, 19.00 ч., зала „Балканстрой“

 

Всеки мач в първата шестица трябва да е дерби, но в този кръг това е най-близкото до такова определение. Домакините са в изключителна форма, въпреки че треньорът Любомир Минчев продължава да има проблеми с контузени състезатели. И срещу Черно море не играха Станимир Маринов и Николай Стоянов, но вторият има огромно желание да се включи днес. Един от основните играчи Браянт Томас навехна глезена си при успеха над варненци и е много вероятно да не играе.

 

Балкан привлече американския център Ерик Адамс, който макар и висок само 203 см, е със сериозна визитка. В Плевен ще му е дебютът. Тимът нямаше мач миналата седмица, след като двубоят му срещу ЦСКА бе отложен. Шампионите са в серия от 6 поредни победи, като последната им загуба в първенството – на 13 януари – бе точно в зала „Балканстрой“. Всичко предполага оспорван двубой.

 

Предложение за залог: Общ брой точки – над 164.5 или хендикап + 2.5 за Балкан.

 

 

* Участието в хазартни игри крие риск от развиване на зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична в "Отговорна игра" на sesame.bg и в сайта на НАП.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: НБЛ - мъже, Спартак Плевен, Балкан
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи