Алекс Уандие: Представихме се добре, дори с къса ротация


Алекс Уандие: Представихме се добре, дори с къса ротация
(сн. НБЛ)
03-03-2024 14:59 | Max Sport 2

Баскетболистът на Черноморец Алекс Уандие бе сред водещите реализатори за отбора си при драматичната загуба от Рилски спортист в Самоков. Ето какво сподели той след срещата, в която тимът му пропиля аванс от 16 точки:

 

"През последните три минути на първото полувреме просто имаше спад, спряхме да играем. Те ни направиха серия от 12:0, взимаха борби в нападение, оттам вкарваха лесни кошове, но все още водехме с 5 на почивката, не сме се притеснили. През второто полувреме имахме някои ситуации, в които не успяхме да вземем борбата в защита, което отново ни костваше лесни кошове.

 

Правихме по-начесто смени, няколко пъти не взехме добри решения, които можехме да ги елиминираме и да контролираме мача.  За пореден път не можем да вкарваме фаловете си, не мога да си обясня причината. Явно това е наш проблем, защото падаме с 2 точки, ако бяхме успели да вкараме половината, щяхме да бием. Аз съм доволен, защото мисля, че се представихме добре, дори с късата ротация. Рилски е добър с 11 човека, всеки влиза и играе свеж.“

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: НБЛ - мъже, Черноморец, Алекс Уандие
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи