Треньорска рокада в Балкан! Смениха Златанович с друг сърбин


Треньорска рокада в Балкан! Смениха Златанович с друг сърбин
(сн. balkan-basket.com)
30-12-2023 15:02 | BGbasket.com

Балкан ще има нов треньор. По-малко от 24 часа след загубата от Черно море Тича във Варна, от клуба официално обявиха, че отборът повече няма да бъде воден от досегашния наставник Петър Златанович. Макар да не е обявена официална причина за раздялата, новината не е изненада за мнозина, предвид неубедителния старт на сезона за шампионите.


Мястото на Златанович ще бъде заето от друг сърбин - Небойша Кнежевич, който е главен треньор в школата на клуба.


Ето и официалното изявление на Балкан за треньорската рокарда:

"Уважаеми спортни приятели,


Обявяваме официално, че от днес ръководството на мъжкия отбор на Балкан ще бъде поето от г-н Небойша Кнежевич - главен треньор на школата на клуба. Това е решение за едно ново начало, с което сме убедени, че ще продължим успехите на нашия отбор.


Искаме да изразим нашата благодарност към г-н Петър Златанович, който с неоспорим ентусиазъм и професионализъм допринесе значително за развитието и успехите на Балкан. В тандем със старши треньора Небойша Видич, г-н Златанович съвместно спечели две шампионски титли, утвърждавайки се като неизменна част от нашата история. Неговите постижения като старши треньор в тандем с Йован Попович и Преслав Пешев, доведоха отбора до още една шампионска титла.


С най-искрени пожелания за успех в бъдещите му начинания, ние изпращаме г-н Златанович и му благодарим за невероятна отдаденост и принос към развитието на нашия отбор.


Г-н Небойша Кнежевич ще продължи работата си като старши треньор, подкрепен от помощник треньора Васил Христов. Уверени сме, че този нов тандем ще продължи да вдъхновява и възпитава бъдещите звезди на баскетбола със своята страст и опит.


Спортни поздрави,
БК Балкан"

 

Може да бъде изображение с 3 души, хора, играещи баскетбол и текстово съобщение

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: НБЛ - мъже, Балкан, Петър Златанович
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи