Николина Делич | #33 | SG/SF

Националност:Босна и Херцеговина
Родно място:Власеница
Рождена дата:01-11-1996
Ръст:184 см
Босна и Херцеговина Босна и Херцеговина
РМУ Бановичи РМУ Бановичи

Други новини