Емоциите в Ботевград по време на финала в Евролигата (видео)


Номер 1 за българския баскетбол
Номер 1 за българския баскетболНомер 1 за българския баскетболНомер 1 за българския баскетболНомер 1 за българския баскетболНомер 1 за българския баскетболНомер 1 за българския баскетболНомер 1 за българския баскетболНомер 1 за българския баскетболНомер 1 за българския баскетболНомер 1 за българския баскетболНомер 1 за българския баскетболНомер 1 за българския баскетболНомер 1 за българския баскетболНомер 1 за българския баскетбол
21-05-2023 19:48 | BGbasket.com

Феновете в Ботевград се събраха центъра на града, за да гледат заедно финала в Евролигата между Олимпиакос и Реал Мадрид.

 

 

Специално за големия мач в двора на Туристически информационен център бе поставена голяма видео стена, където всички желаещи могат да наблюдават срещата и да подкрепят и от разстояние Александър Везенков.

 

 

Голяма част от фенклуба на Балкан също бе там, а някои от привържениците специално облякоха и потник на Олимпиакос с името на Везенков.

 

Дори и дъждът, който заваля по време на срещата, не спря хората да изгледат мача, който бе драматично загубен от Олимпиакос със 78:79 след обрат в самия край.

 

 

 

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Евролига
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи