Чавдар Костов: Пореден мач започваме по един и същи начин


Чавдар Костов: Пореден мач започваме по един и същи начин
(сн. НБЛ)
18-05-2023 21:46 | Max sport 2

Капитанът на Рилски спортист Чавдар Костов се надява в следващия двубой да бъде тима му концентриран във втория период. Ето какво още сподели баскетболистът след загубата от Черноморец в третата полуфинална среща от серията:

 

„Пореден мач започваме по един и същи начин. Мисля, че този двубой се разви по същия начин като първия в Самоков. Поведохме, след това те се върнаха, поведоха ни с 10-тина точки и накрая не успяхме да се върнем. Изпуснахме доста отворени стрелби, което когато те оставят сам и ти не можеш да вкараш, нормално да те победят. Трябва да се концентрираме и в следващия мач да бъдем малко по-продуктивни от тройката.

 

Нямам обяснение за спада във втората част, трябва да питате треньора, той повече ги вижда нещата. Трябва да бъдем концентрирани. Ако в следващия мач успеем да поведем в първата четвърт, единствената мисъл е във втория период да изконтролираме двубоя и да бъде пак за нас.

 

Атмосферата беше много хубава. Като цяло ме изненада. Беше доста пълна и се надявам отсега нататък Бургас да приема мачовете си тук и залата да бъде все по-пълна.“

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: НБЛ - мъже, Рилски спортист, Чавдар Костов
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи