Робърт Георгиев: Благодаря на отбора за характера и на феновете, че винаги са зад нас


Робърт Георгиев: Благодаря на отбора за характера и на феновете, че винаги са зад нас
(сн. НБЛ)
30-04-2023 19:09 | TV1

Баскетболистът на Берое Робърт Георгиев коментира победата на тима си в мача за третото място по време на домакинския за старозагорци Файнъл 4 на Балканската лига:

 

„Този сезон имахме доста възходи и спадове, в някои мачове бяхме много добре, в някои – катастрофално зле. Радвам се, че днес и в петък се получи хубав празник за града, за баскетбола като цяло и мисля, че това ще ни вдигне доста за плейофите.

 

Личи си, че не сме във форма. По принцип в края на сезона трябва да сме най-добре за предстоящите важни мачове, но поради ред причини, които не искам да изброявам, просто така се случи. Искам да поздравя отбора за характера, който проявихме, че се сборихме. Също така да поздравя тези мъжки момчета, за които сезонът беше приключил преди две седмици, но се събраха и дойдоха да изиграят един Файнъл 4.

 

Всичко, което кажа на феновете, няма да е достатъчно. Много им благодаря за това, че ни подкрепят до последно, независимо от това в какво състояние сме и как играем. Те винаги са зад нас, за което има благодаря от сърце.“

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Робърт Георгиев, Берое, Балканска лига
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи