Любомир Минчев: Един отбор трябва да надгражда, а не просто да доиграва мача


Любомир Минчев: Един отбор трябва да надгражда, а не просто да доиграва мача
(сн. НБЛ)
06-04-2023 10:53 | BGbasket.com

Старши треньорът на Спартак Плевен Любомир Минчев не бе доволен от представянето на отбора си, въпреки победата срещу Черно море Тича. Ето какво сподели той след срещата:


"Направихме една разлика във втората четвърт. Може би след средата на третия период не съм доволен как играхме. Много грешки допуснахме. Като направихме разлика от над 20 точки, след това имаше едно отпускане и несериозно отношение, нито добре в нападение - много грешки направихме, нито в защита. И не съм толкова доволен от това как завърши мачът. За мен един отбор трябва да надгражда, а не просто да престоява на терена и да доиграва мача."

Баскетболистът на тима Николай Стоянов също коментира развоя на срещата:

"Целта ни в тези поредни домакинства, както и днес се случи, е да пречупим по този начин опонентите си, за да вземем задължителните победи, които ни трябват по пътя към позицията, към която сме се насочили в класирането. Пролича си, че имаше отпускане второто полувреме, за съжаление. Надявам се да го няма в следващите мачове. Надявам се да достигнем до момента, в който да не допускаме подобно нещо. Мисля, че изпълнихме задачите, които ни бяха поставени от треньорите, заради това и се получи такава разлика на такъв ранен етап от срещата."

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: НБЛ - мъже, Спартак Плевен, Любо Минчев
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи