Любомир Минчев: Най-важното е, че третата четвърт увеличихме разликата


Любомир Минчев: Най-важното е, че третата четвърт увеличихме разликата
(сн. НБЛ)
02-04-2023 10:34 | BGbasket.com

Старши треньорът на Спартак Плевен Любомир Минчев остана доволен от баскетболистите си след успеха над Ямбол в зала "Балканстрой",3:

 

"И двата отбора имахме здравословни проблеми. Аз съм доволен от начина, по който играхме. Още първото полувреме направихме разлика и най-важното е, че третата я увеличихме, а не позволихме на противника да се върне в мача. Доволен съм от победата. Станимир Маринов все още не е възстановен напълно от контузията от националния отбор. Имаше проблеми още по време на мача в Бургас, Николай Маринов е болен. Седариан също не се чувстваше добре, но игра. Накрая малко или много ги спестих. Семаджи имаше някакви леки болки в коляното, но те не бяха сериозни. Най-вече проблемите със Станимир, Николай Маринов и Седариан бяха проблем за нас, както за мача, така и за тренировките."

 

Мнението си за мача сподели и баскетболистът Божидар Аврамов:

 

"Мисля, че победата се дължеше на това, че започнахме още от самото начало много сериозно и вече последната част мачът се доиграваше. Нормално е след Купата и мача в Бургас малко настроението да е по-надолу, но важното е, че победихме и то с една такава разлика да може малко сега да се подготвим за следващите мачове. Надявам се момчетата, които са болни и контузени, да се върнат по-скоро и да си върнем тази увереност в следващите срещи. Цял сезон все някакви контузии и болести ни изкарват извън строя. Пред наша публика играем по съвсем различен начин. Много се радвам, че хората още идват в залата и вярват в нас."

 


 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: НБЛ - мъже, Спартак Плевен, Любомир Минчев, Божидар Аврамов
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи