Таня Гатева: Когато спечеля нещо голямо знам, че на другия ден трябва да продължа


Таня Гатева: Когато спечеля нещо голямо знам, че на другия ден трябва да продължа
(сн. БФБ)
15-03-2023 18:43 | Деляна Кадиева

Старши треньорът на Берое Стара Загора Таня Гатева бе избрана за №1 на 2019 г. Тя е и първата жена печелила приза досега и получи наградата си на церемонията на БФБ в София. Ето какво сподели по този повод пред BGbasket.com:

 

"Много съм щастлива. След като излязаох на сценатата пред толкова много големи личности в баскетола, треньори, съдии, почувствах една голяма радост и в същото време удовлетворение от това, което правя. Сетих се за финалния мач преди 4 година на европейското първенство за момичета до U20. Наистина беше едно уникалн преживяване и се трудихме 6 години, за да се получи накрая. Няма как да не съм щастлива. Отвреме навреме се чуваме с момичетата, поддържаваме контакти и когато седнем на маса и се видим, само това ни е в устата. Така че определено е весело.

 

Не само тази награда ми дава хъс, за да работя повече. Винаги съм била такава. Когато спечеля нещо голямо знам, че на другия ден трябва да продължа. Няма място за отпускане.

 

Надявам се, това, че успях да спечеля този приз и успяхме да влезем в А дивизия с момичетата, да мотивира още състезателките, които са избрани в националните отбори на всички възрасти. Но всичко зависи и от треньорите. Те трябва да са тези, които мотивират баскетболистките. Има начини. Убедена съм в това, защото и аз го правя."

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Берое Стара Загора, Таня Гатева
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи