Арбитражната комисия решава до дни за жалбата на Балкан


Арбитражната комисия решава до дни за жалбата на Балкан
(сн. balkan-basket.com)
20-05-2022 12:11 | Мария Маринова

Арбитражната комисия ще вземе решение относно жалбата на Балкан в следващите дни. Това заяви пред BGbasket.com мениджърът на НБЛ Сандра Велчева-Хънт.

 

Както е известно, „зелените“ обжалват наказанието си от два мача пред празни трибуни заради „зрителска саморазправа чрез употреба на физическа сила с длъжностно лице“ по време на втория двубой с Левски от полуфиналната серия.

 

„Жалбата е подадена. Има жалба от тяхна страна до Арбитражната комисия. Очаква се в следващите дни тя да се произнесе дали потвърждава решението на ДАС или го отхвърля в полза на Балкан. Ще обявим, когато има решение. При всички положения те са наясно с датите на предстоящите срещи. Убедена съм, че ще опитат да имат становище преди следващия домакински мач на Балкан. В конкретния случай, при така развитите обстоятелства, той отива чак по-натам във времето“, заяви Велчева-Хънт.

 

Казусът с жалбата на Балкан възникна, преди да стане ясно, че Левски ще получи три служебни загуби в серията и отборът от Ботевград ще се класира директно на финала.

 

- Подкрепете ни и като се абонирате за канала ни в YouTube


 

Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

Следвайте BGbasket.com в Instagram


Тагове: НБЛ - мъже, Балкан
BGbasket.com има нужда от Вас, за да продължи да съществува

Подкрепете BGbasket.com


Коментари
betway
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи