Тити Папазов: Надявам се другата седмица да се съберем в пълен състав


Тити Папазов: Надявам се другата седмица да се съберем в пълен състав
(сн. НБЛ)
31-03-2021 21:32 | BGbasket.com

Старши треньорът на Левски Лукойл Константин Папазов коментира трудната победа на тима си като домакин на Черноморец в 23-тия кръг на НБЛ. Той изрази надеждата си от следващата седмица отборът му да тренира в пълен състав:

 

„Отборът на Черноморец е много добър в нападение. Аз им казах, че трябва да контролираме първата част, защото те играят силно в нея. Изхождайки от това, че имахме мач и в понеделник, знаех, че ще има сериозна умора. Мисля, че ние си свършихме работата още първото полувреме, когато след голяма разлика успяхме да се върнем и дори може би щяхме да решим мача още по-рано, но имаше две нелепи борби в нападение – това е част от играта.

 

Това, което планирахме, че отборът на Черноморец е с къс ростер, ще даде резултат в хода на мача, а последната част и натрупаните фалове оказаха значение. Възползвахме се максимално от техния къс състав, но те са много силен отбор, особено в нападение, и неслучайно са втори по резултатност в първенството.

 

Искаме да се съберем всички заедно и да започнем да тренираме. Надявам се това да се случи другата седмица – най-после Левски Лукойл да е в пълен състав.“

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Тити Папазов, Левски Лукойл, НБЛ - мъже
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи