3х3 турнир за купата на Св. Георги този уикенд в София


3х3 турнир за купата на Св. Георги този уикенд в София
25-09-2020 13:06 | BGbasket.com

Първият турнир за купата на Св. Георги ще се проведе на 26-27 септември на най-модерната баскетболна площадка в столицата.

 

Двудневната надпревара е отворена за всички фенове на баскетбола, като записването за отборите е все още активно на световната онлайн 3х3 платформа play.fiba3x3.com - St. George 3x3.

 

Турнирът ще се проведе независимо от климатичните условия, а всеки желаещ ще може да се запише за участие и непосредствено преди началото на състезанието в 10ч. в събота.

 

Примамливият награден фонд от 2000лв. ще бъде разпределен между най-добрите четири отбора в надпреварата в неделя, когато ще се проведе елиминационната фаза. Към тази сума ще бъдат добавени много предметни награди и ваучери за покупки, любезно предоставени от FootCourt, Molten и SportForMe. Общата стойност на предметни и парични премии ще надхвърли 5000лв!

 

Организаторите са се погрижили и публиката да не скучае, вземайки участие в предвидените игри за феновете, престрашили се да посетят най-модерната баскетболна площадка у нас, оборудвана по всички изисквания за най-високо ниво 3х3 турнир.

 

Доброто настроение ще бъде подгрявано от Деян Веселинов, който ще влезе в ролята на MC под подобаващ хип-хоп съпровод.

 

В неделния ден ще има и атрактивни конкурси за стрелба от разстояние и забивки. Гостите на турнира ще могат да ползват безплатно подземния паркинг на училище Св. Георги, входът е зад болница Токуда откъм ул. Атанас Дуков.

 

За повече информация и въпроси към организаторите можете да посетите и страницата на събитието във Facebook.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: 3x3
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи