Николай Стоянов се прицели към титла с Берое


Николай Стоянов се прицели към титла с Берое
(сн. facebook.com/Beroebasketball)
28-02-2020 16:04 | beroebasket.com

Николай Стоянов се завърна в редиците на Берое, след като в продължение на няколко месеца се състезава за румънския Крайова. Баскетболистът призна, че се надява през този сезон старозагорският тим да надгради постигнатото от миналата година.

 

„Намирам отбора в много добро състояние. За мен миналогодишният сезон в Стара Загора беше прекрасен. Искаме ми се остатъкът и на настоящия да бъде по същия начин и дори да постигнем нещо повече, за да зарадваме нашите фенове“, заяви Стоянов пред клубния сайт на Берое.

 

„Усеща се опитът и класата в отбора. Надявам се, че ще изчистим всички неточности и пропуски, за да можем да покажем най-доброто си лице. Смятам, че резултатът ще бъде много добър. Трябва да използваме оставащото време до края на сезона по най-добрия начин. За да успеем е нужно да сме напълно концентрирани и да изпълняваме треньорските указания. Искам да постигнем по-високо класиране! Дай, Боже, да спечелим дори шампионата“, допълни баскетболистът.

 

Новината за завръщането на Стоянов в Берое предизвика положителни коментари на привържениците на отбора. „Много се радвам за реакцията на феновете. В Стара Загора наистина се чувствам като у дома си. Надявам се, че заедно, отбор и фенове, ще вървим напред“, каза още той.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: НБЛ - мъже, Берое, Николай Стоянов
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи