Константин Боев: Искаме да затвърдим постигнатото през миналата година


Константин Боев: Искаме да затвърдим постигнатото през миналата година
(сн: BGbasket.com)
31-12-2019 16:19 | Мария Маринова

В навечерието на новата година BGbasket.com се обърна към треньорите на отборите женското първенство, за да кажат каква година изпращат, какво очакват от следващата и да споделят мнението си за настоящото първенство. Ето какво каза старши треньорът на Локомотив Стара Загора Константин Боев:

 

- Каква година изпращате?

 

- Изпращам положителна година, тъй като нашият отбор за първи път се появи в първенството и доста красноречиво се наложи със спечелените бронзови медали. Това стана преди всичко с млади момичета, което може само да ме радва. Чисто от баскетболно естество годината е ползотворна за нашия клуб.

 

- Как виждате първенството до момента?

 

- Тепърва ще започнат мачовете от Първата четворка. Съжалявам единствено, че малко или много момичетата изгубиха от мачовете със силните отбори от София. Според мен миналата година първенството беше по-добро, защото имаше повече мачове и с по-равностойни отбори. Не искам да обиждам тимовете на Пловдив и Варна, но ние не може да преценим какво е моментното ни състояние. Уважение към треньорите там и това, че ги има тези отбори, но миналата година ставаха по-равностойни и хубави мачове.

 

- Какво си пожелавате за новата година?

 

- Да са живи и здрави всички в отбора и разбира се, да затвърдим това, което сме постигнали през миналата година.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: А група - жени, Локомотив, Константин Боев
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи