Николай Пеев: След това представяне имам амбиция и за финала в Латвия


Николай Пеев: След това представяне имам амбиция и за финала в Латвия
26-11-2019 20:20 | BGbasket.com

Преди ден Балкан U14 се завърна от eвропейската младежка лига в Унгария, на която постигна четири победи и завърши на първо място в своята група.

 

Треньорът на отбора Николай Пеев бе изключителен доволен от представянето, а ето какво сподели за участието пред клубния сайт на Балкан:

 

- Поздравления за успешното представяне в Унгария. Каква е Вашата оценка?

- Моята оценка за представянето на децата също е отлична. Аз съм страхотно доволен от тяхната игра и тяхното израстване, дори съм малко съм изненадан от това, което показаха като възможности. Доволен съм най-вече от това, че показаха характер, голяма борбеност и не малка доза умения. 

 

- Спечелихте всички мачове с близо 30 точки. Толкова ли е голяма разликата с другите отбори?

- Когато в България побеждаваме с 40-50 точки, всички казват, че отборите са слаби. Сега тук побеждаваме с 30 точки и пак казват, че са слаби. Мен не ме интересуват другите отбори, а моите деца. Те играят прекрасно. На тази възраст имат и страшни индивидуални умения. Играят на много висока скорост, мисля, че с това превъзхождаме другите отбори. Играем отлично в защита и вкарваме страшно много. Другите треньори на турнира и родителите бяха супер впечатлени от начина, по който играем и най-вече от успеваемостта ни при стрелбата. На тази възраст да правиш такава успеваемост е доста трудно. Мисля, че точно в това е коренът на успехите ни.



Прочети пълната статия на Viasport.bg

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: ЕМБЛ, Балкан U14, баскетбол, Николай Пеев
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи