Георги Давидов: Нямаше нищо позитивно


Георги Давидов: Нямаше нищо позитивно
(сн. BGbasket.com)
02-11-2019 21:54 | nbl.basketball.bg | BGbasket.com

Старши треньорът на Академик София Георги Давидов призна, че предпочита да не коментира двубоя с Берое и да се опита по-бързо да преглътне тежката загула.

 

„Поздравявам отбора на Берое. Няма спор за заслужената им победа. Що се отнася до представянето на нашия тим, ще се въздържа да кажа каквото и да било. Нямаше нищо позитивно, затова и аз като треньор трябва да преглътна изминалите 40 игрови минути. Искам единствено да отлича младите ни играчи Динко Христов и Константин Паисиев. Представиха се много добре и съм доволен, че макар и толкова млади, показаха своя потенциал. За съжаление, останалите са далеч от играта си,“ заяви Давидов след двубоя в Стара Загора.

 

Александър Милов добави: „Отборът на Берое изигра много силен двубой, за което ги поздравявам. Ние имахме някои проблеми с контузени играчи, но това не може да ни бъде извинение за загубата и то с такава голяма разлика. Надявам се, че възможно най-скоро всички контузени наши баскетболисти ще бъдат отново на линия, защото са ни нужни. Пожелавам успех на играчите на Берое.“

 

__________________

 

Абонирайте се за канала на спортното предаване СТУДИО СПРИНТ в YouTube

 

 

Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

Следвайте BGbasket.com в Twitter

 

Следвайте BGbasket.com в Instagram


Тагове: Академик София
Коментари
Други новини