Студио СПРИНТ, епизод 2 - Борислав Кьосев: Ръководството на ЦСКА се е изчерпало


29-10-2019 17:00

"Ръководството на ВК ЦСКА се е изчерпало. Трябват нови хора в управлението на клуба". Това заяви член на Управителния съвет на Българска федерация по волейбол Борислав Кьосев. Деветкратният шампион с "червените" бе гост в интернет предаването Студио Спринт.

 

Заедно с Кьосев в студиото бе и Ани Колева, ръководител и редакатор в сайта BGvolleyball.com. Двамата коментираха актуалните волейболни теми, сред които съставите на националните отбори, мъже и жени, за олимпийските квалификации през януари, жребия за Шампионска лига и европейската Гала вечер в София, както и дербито ЦСКА - Левски при мъжете.

 

"В националния отбор ще играят най-подгответните. През следващата година предстои подмладяване на тима и може би ще има по-слаби резултати. Имаме таланти и те трябва да се интегрират в мъжкия отбор. Олимпийската квалификация в Берлин е малко европейско първенство. Шансовете ни са както на всички отбори", каза Кьосев. "Домакинството на България на жребия на Шампионска лига и Гала вечерта бе признание и престиж", добави той.

 

Зрителите на Студио Спринт ще видят и специалното интервю с Димитър Каров, европейски шампион с ЦСКА през 1969 година.

 

"Нямах ръст и за да играя в ЦСКА и националния отбор трябваше да постигна съвършенство при разпределянето","Липсва творчество от страна на разпределителите, атакува се еднообразно и шаблонно", каза още волейболната легенда на ЦСКА.

 

В края на предаването главният редактор на списание СПРИНТ Николай Кръстев заяви, че трябва да има подкрепа за новия национален селекционер Георги Дерменджиев.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Студио Спринт
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи