Официалната позиция на Балкан: Отбори ще има във всички възрасти


Официалната позиция на Балкан: Отбори ще има във всички възрасти
(Снимка: BGbasket.com, архив)
14-09-2019 13:30 | BGbasket.com

Балкан отрече категорично информацията, че може да не пуска отбор в юношеското първенство U19. Момчета от клуба разпространиха подобно твърдение в социалните мрежи, като го разпратиха и до някои медии.

 

Позицията на клуба Балкан публикуваме без редакция:

 

БК Балкан отрича твърденията от фейсбук публикация, написана от профил с име Balkan Botevgrad на 13.09.19. Написаният текст е манипулативен и подвеждащ и не отговаря на намеренията на БК Балкан относно детско-юношеската школа на клуба.

 

През сезон 2019/20 БК Балкан ще участва в Държавното първенство по баскетбол на България с отбор за юноши до 19 години. Заявката за участие е подадена на 12.09.2019, което опровергава твърдението, че БК Балкан няма да има отбор юноши. Клубът ни ще има отбори във всички възрасти в мъжка част - мини момчета 8, 10, 12-годишни. Момчета до 13 и 14 години, кадети (16) и юноши (19), както и един отбор в женска част - девойки до 19 години.

 

Ръководството и треньорите на БК Балкан уважават всички състезатели в своя клуб, които участват в тренировъчния процес и допринасят за развитието и успехите на баскетболен клуб ”Балкан”.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Балкан
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи