Валери Божинов и Тити Папазов закриха лагера на БУБА


Валери Божинов и Тити Папазов закриха лагера на БУБА
(сн.instagram.com/bubabasketball)
02-09-2019 15:10 | BGbasket.com

Предсезонната подготовка на БУБА Баскетбол U16 и U19 в град Вършец освен куп тренировки, включваше доста забавления и гости, които уважиха момчетата и треньорския щаб и споделиха ценни съвети.

 

За кондиционната подготовка отново се грижи Магдалена Христова - национална рекордьорка на дълъг скок в зала и на открито. Този път по подобие на школата на Реал Мадрид, БУБА заложи на свой собствен готвач, готвещ менюто на младите таланти всеки ден. Това бе Григор Александров - шеф готвач на "Гостилница Гринаж".

 

Физиотерапевтът на Григор Димитров Алгис Христов сподели своя опит и говори с момчетата, относно превенция от контузии, въстановяване и правилно хранене.

 

С юношите говориха треньорите Стефан Михайлов и Константин Папазов.

 

Преди края на лагера, по желание на момчетата им гостува и футболистът Валери Божинов (бивш играч на Лече, Манчестър Сити, Ювентус, Фиорентина, Парма, Спортинг Лисабон, Верона, Виченца, Партизан и Левски), който сподели опита си и разказа какво е да играеш в топ европейски клубове, какви са големите футболни звезди, с които е играл извън съблекалнята и каква е атмосферата на всички големи дербита, на които е играл.

 

View this post on Instagram

Предпоследен ден от предсезонната подготовка на БК Буба Баскет (U16 и U19) в град Вършец. Много тренировки, забава и гости, които уважиха момчетата и треньорския щаб и споделиха ценни съвети. Магдалена Христова - национална рекордьорка на дълъг скок в зала и на открито, която от години помага на клуба за кондиционната подготовка на нашите деца. Григор Александров - шеф готвач на "Гостилница Гринаж" бе с нас от първия до последния ден на лагера и отговаряше за менюто на момчетата. Алгис Христов - физиотерапевта, който се грижи за здравето на Григор Димитров сподели своя опит и говори с момчетата, относно превенция от контузии, въстановяване и правилно хранене. Стефан Михайлов - Треньор на женския национален отбор по баскетбол и на женския Монтана. Днес по желание на момчетата - Валери Божинов (играч на Лече, Манчестър Сити, Ювентус, Фиорентина, Парма, Спортинг Лисабон, Верона, Виченца, Партизан и Левски) сподели опита си и разказа какво е да играеш в топ европейски клубове, какви са големите футболни звезди, с които е играл извън съблекалнята и каква е атмосферата на всички големи дербита, на които е играл. Константин Папазов - Треньор на Левски Лукойл, който даде ценни житейски съвети на малките баскетболисти 😀 Благодарим на всички вас, които отделихте от времето си и споделихте по нещо от вас с нашите деца!!! Със сигурност този лагер ще остане, като едно полезно и незабравимо преживяване за момчетата!

A post shared by Buba Basketball Club (@bubabasketball) on Sep 1, 2019 at 8:57am PDT

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи