Защо баскетболът е предпочитан спорт за залози?


Защо баскетболът е предпочитан спорт за залози?
20-06-2019 10:33 | BGbasket.com

Баскетболът има много почитатели по целия свят. Той обаче е и един от най-предпочитаните избори за залози. И това никак не е случайно. Играта е изключително динамична и включва в себе си много отделни компоненти, които букмейкърите предлагат като отделни възможности за залагане. Баскетболът пък сам по себе си предлага много възможности за различни залози и може това го прави толкова предпочитан сред любителите на този вълнуващ и лесен начин за включване в играта.

 

Тъй като баскетболът е толкова популярна игра, не е учудващо, че онлайн букмейкърите дават възможност да се правят залози за почти всички професионални първенства.  Дори може да се каже, че след като баскетболът има толкова фенове по целия свят, би било голям минус за букмейкър, който не предлага възможност за залози за този вид спорт.

 

В същото време спецификата на играта сама по себе си дава възможности за различни залози. Така например освен да се заложи за това кой ще е крайният победител, букмейкърите дават възможност да се залага още за общия брой точки, които ще съберат двата отбора, или пък за това кой от тях първи ще стигне до 20 точки например. Друга възможност за залог е хендикапът. Срещат се и по-нестандартни залози – например кой играч ще направи най-много точки или пък кой от двата отбора ще вкара първия или последния кош.

 

Много онлайн букмейкъри предлагат и възможността играта да се следи на живо, като освен това може да се залага и кой ще е победител в края на първата четвърт или в края на полувремето. Следенето на живо на мачовете и промяната на залозите в зависимост от развитието на играта пък носят различен вид тръпка и усещане за това, че си вътре в играта.

 

За любителите на залозите, които не се страхуват да рискуват, пък я има и възможността за комбинирани залози, които носят огромна тръпка заради големия риск, но са и особено примамливи заради възможността за големи печалби.  Възможностите за залози са и още повече, като се имат предвид различните турнири – от NBA до европейските първенства.

Когато говорим за залози обаче, една от важните стъпки е изборът на букмейкър, което може да се окаже трудно, защото при избора трябва да се претеглят много плюсове и минуси, за да се достигне до правилното решение. Голяма помощ в това отношение е например silentbet.com/bg, където могат да се намерят ревюта на букмейкърите и да се направи лесно сравнение на условията, които предлагат.

 

Освен комбинирането на различни видове залози любителите на залозите имат възможност и да проследят статистическите данни за всеки отбор и играч, които са лесно достъпни, особено ако става въпрос за NBA. Тази информация има огромно значение, защото дава огромно предимство на любителя на спортните залози, като му дава възможност да приложи тези знания и да ги използва в своя полза, вместо да разчита изцяло на късмета.

 

В тази връзка, следенето на новините за отделните играчи и отбори не само е интересно, но може да увеличи до голяма степен шансовете за успех при залозите, като даде на залагащия възможността да прави много по-информирани избори.

При спортните залози огромно значение има и стратегията, която се прилага. Голям плюс в това отношение е, че онлайн букмейкърите дават възможност да се правят залози по време на играта. Така ако заложите на първата четвърт и загубите, можете да направите друг залог по време на играта, за да покриете загубите от първата.

 

Почитателите на баскетбола, които в същото време искат да опитат да припечелят, няма как да не се радват от голямото разнообразие от залози за този спорт, предлагани от онлайн букмейкърите. Динамичността на играта пък добавя още по-голяма тръпка при залагането и увеличава не само удоволствието, но ако се използва правилно, може да увеличи значително и печалбата.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи