Прогнозите на Бойко Младенов: Балкан е първото голямо изпитание пред Левски Лукойл


Прогнозите на Бойко Младенов: Балкан е първото голямо изпитание пред Левски Лукойл
Снимка: LAP.bg
26-10-2018 11:15 | Бойко Младенов | BGbasket.com

Утре ще се изиграят срещите от четвъртия кръг в НБЛ, а преди това отново се допитахме до бившия баскетболен национал Бойко Младенов. Специално за BGbasket.com той направи своите прогнози.

 

Балкан - Левски Лукойл

Това е първото голямо изпитание пред Левски през този сезон в НБЛ. Ако "сините" са успели да си починат и са се възстановили от мачовете в Европа, ще се получи наистина интересна среща. Баскетболистите на Балкан играят силно и са във форма. Мачът ще бъде доста резултатен. Който и да победи, няма да е изненада. Двата отбора имат конфликт от миналия сезон, домакините имат да си връщат и ще искат да спечелят на всяка цена. Ще им бъде трудно, мачът ще много равностоен. Давам минимална преднина на Левски.

Фаворит: Левски Лукойл

 

Черно море Тича - Спартак Плевен

Спартак Плевен играе по-добре, а и в състава на Александър Дяковски има доста по-опитни играчи. Предполагам, че гостите ще спечелят с разлика във Варна. Черно море все още не може да намери правилния ритъм на игра и на младите баскетболисти ще им бъде много трудно. Въпреки, че Спартак Плевен е един от отборите, които Черно море трябва да побеждава вкъщи, това няма да се случи сега.

Фаворит: Спартак Плевен

 

Берое - Академик София

Берое играе доста силно, но Любо Минчев има проблеми с наказани и контузени състезатели. По-малко хора са, но все пак са домакини и имат повече опит, така че едва ли ще имат проблеми с младите момчета на Академик София.

Фаворит: Берое

 

Академик Бултекс 99 - Рилски спортист

Още едно дерби от този кръг. Рилски спортист имаше тежко пътуване, а пък Академик е домакин. В Пловдив се играе трудно и определено ще се получи интересен мач. Давам преднина на Рилецо, защото отборът играе доста добре в последно време.

Фаворит: Рилски спортист

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Бойко Младенов, НБЛ-мъже
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи