Любо Минчев: Надявам се мотивацията за финала да е различна от тази срещу Лукойл


Любо Минчев: Надявам се мотивацията за финала да е различна от тази срещу Лукойл
(сн. lap.bg)
10-04-2017 15:54

Утре от 18:30 часа в Стара Загора предстои първата финална среща в турнира SIGAL UNIQA Балканска лига. Родният Берое ще посрещне македонския Куманово в опит да си осигури добра преднина преди реванша в западната ни съседка след седмица. Ето какво заяви малко повече от 24 часа преди сблъсъка наставникът на заралии Любомир Минчев:

 

"Ники Николов има болки в петата и тренира днес сутринта, след като вчера пропусна заниманията. Според мен обаче Тенчо няма да може да вземе участие в утрешната среща.


В последния мач срещу Лукойл Академик не изглеждахме добре и не изглеждахме като мотивиран отбор и това е, което ме притеснява. Все пак обаче това е финал и се надявам мотивацията да бъде друга и ще бъдем концентрирани.


В момента Куманово играе доста по-освободено. Тимът беше напуснат от важни играчи и затова нещата стоят така. Имат къса ротация, което пък е нашето предимство. Те играят само със седем човека, което се надявам да използваме.


Не мога да кажа кой резултат ще е добър. Не мога да говоря и за голяма победа без да сме я постигнали. Първото и основното нещо е да бием. След това пък ако успеем да направим и по-голяма разлика, това ще бъде в наш плюс.


Аз имам други задачи и не се интересувам толкова от това дали има еуфория из града. Смятам обаче, че залата ще бъде пълна. Чувам, че има доста интерес към мача и смятам, че ще имаме нужната подкрепа."

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: SIGAL-UNIQA Балканска лига, Берое, Любомир Минчев
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи