Анкета: Кампът, който посетихте през лятото


Анкета: Кампът, който посетихте през лятото
26-08-2016 21:59

В последните години броят на летните баскетболни кампове в България се увеличава, което е плод на интереса към тях. Всеки лагер дава възможност за подобряване на индивидуалните качества, посещение на нови места, понякога и държави, създаване на контакти.

 

Именно заради все по-голямата популярност на камповете, BGbasket.com стартира допитване до своите читатели, които са участвали в такива. Идеята на анкетата ни е организаторите да получат реална оценка за менажираните от тях лагери, да знаят какво и как да подобрят, за да се развиват в работата си. Също така бъдещи участници да видят впечатленията на тези преди тях и по-лесно да решат кога, в кой камп и защо да участват.

 

Напишете ни впечатленията си от кампа, в който сте участвали, мястото, базата, условията, треньорите, участниците, полезността, как преминава един ден на кампа, първият ви камп ли е и всичко, което е грабнало вниманието ви. Добавете кой сте, от кой град, колко годишен, къде си тренирали. Какво смятате, че трябва да се подобри за следващата година. Какви мечти имате, свързани с баскетбола и още каквото прецените. Очакваме вашите отзиви на редакционния ни имейл office@bgbasket.com, а те ще стигнат до организаторите чрез публикации в BGbasket.com.

 

Всеки, който ни изпрати мнение, ще получи подарък - брой на списание ВВС ЗНАНИЕ - научнопопулярно издание за наука, история и природа. Най-интересните мнения ще получат и допълнителни награди.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи