Организира се камп БаскетМания 2013 за втора поредна година


Организира се камп БаскетМания 2013 за втора поредна година
08-04-2013 14:49

Баскетболен камп за деца „БаскетМания 2013“ ще организира за втора поредна година СК „Спортни таланти“. Това лято треньорите от клуба избраха морето като дестинация, и ще осъществят лагера от 15 юли до 15 август в Бургас. След успеха през миналата година, амбицията е през тази да има възможност още повече деца да се включат в кампа.

 

Кампът ще премине под патронажа на един от най-добрите и успешни треньори в България – Петко Маринов, а главен треньор ще е наставникът на Черноморец Бургас Дечо Коешинов, заедно с треньорите на СК „Спортни таланти“ Красен Киров, Дамян Диков и Васил Христов.

 

Кампът е предназначен за деца, родени от 1998-ма година насам, а продължителността на една смяна е 10 дни. Предвидени са по две тренировки на ден, а в свободното време ще бъдат организирани посещения на плажа в Бургас и други атракции край морето. Предвидени са различни състезания, както и индивидуални конкурси – игра 1 на 1, стрелба от тройката, и други.

 

Цената от 370 лева покрива всички разходи - хотел („Космос“ или „Парк хотел“), пълен храноден, използване на всички съоръжения за тренировка. Всички деца получават топка, тениска, медал и купа, за участието си в кампа. Транспортните разходи не влизат в цената, но се предлага допълнителна опция за организиран превоз, според броя записани участници.

 

Записванията се правят на мейл: basketmaniakids@gmail.com и на телефони 0887740800 и 0888791551.

 

__________________

 

Заповядайте в онлайн спортен магазин SportForMe


Харесайте BGbasket.com във Фейсбук


Следвайте BGbasket.com в Туитър


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи