Даниел Димитров: Само подценяване би довело до изненада в Ямбол


Даниел Димитров: Само подценяване би довело до изненада в Ямбол
(сн. BGbasket.com)
22-12-2011 12:37

Даниел Димитров направи своите прогнози за изходите на трите мача от 11-ия кръг на НБЛ, които ще се изиграят днес и утре. Ето как той вижда изходите им:

 

Левски – Спартак Плевен

С изключение от мачовете с Лукойл, Левски нямат загуба до момента в двете надпревари, в които участват - НБЛ и Балканската лига. На моменти играта на вицетата не е такава, каквито са очакванията, но с опита и рутината си успяват да се измъкнат в напечените моменти не в един или два двубоя.

 

Ако някой беше предвидил, че тимът от Спартак по Коледа ще има само една победа и ще е последен в класирането, лично аз бих му стиснал ръката. Със сигурност отборът ще се опита да излезе от дупката, в която се намира, но това по-скоро ще се случи през новата календарна година. Логиката сочи резонна победа за Левски.

 

Ямбол - Черноморец

Ямбол е единственият тим до момента, който е затруднил лидерите в собствената си зала. Двете победи в Бургас и Ботевград, както и убедителните изяви у дома, утвърдиха отбора в челната четворка. Само подценяване в тази среща би изиграло лоша шега в най-убедителния тим в НБЛ.

 

Черноморец спря серията от 8 поредни загуби и доведе до треньорски сътресения в Плевен. Вглеждайки се в предстоящите срещи, надали скоро бургазлии ще изпитат вкуса на победата, така че всичко в този мач е на страната на домакините. Прогноза - победител Ямбол.

 

Рилски спортист - Балкан

Този сблъсък се очертава като най-интересен. Ботевградчани надигнаха глава в последните седмици и ще се опитат да се възползват максимално от двете поредни загуби на Рилски с големи разлики. Пътуването и неуспехът в Белград са основните проблеми за решаване в самоковския лагер. Очаквам да има интрига в този мач, но все пак Рилецо едва ли ще изпуснат възможността да се утвърдят на третата позиция. Прогноза за победител – Рилски спортист.


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи