Прогноза за Черноморец - Спартак Плевен в Sesame НБЛ


Прогноза за Черноморец - Спартак Плевен в Sesame НБЛ
27-05-2024 13:33 | BGbasket.com

Интригата за бронзовите медали в Sesame НБЛ се заплете. Черноморец и Спартак Плевен си размениха по една победа и оставиха всичко за третия решителен мач, който ще бъде изигран тази вечер в зала „Бойчо Брънзов“. BGbasket.com ще продължи до финалния ден да предлага на своите читатели прогнози за поредните двубои в шампионата.

 

Черноморец – Спартак Плевен, понеделник, 27 май, 19:00 часа, зала „Бойчо Брънзов“.

 

И двата отбора са на предела на силите си, а както каза Денислав Вутев след втория мач, през месец май всичко опира до характер. „Акулите“ вече могат да се радват по-широк състав, тъй като в игра се завърнаха Христо ЗахариевЕвгени Хаджирусев и Шон Смит. Бургаският тим не познава вкуса на загубата на свой терен срещу спартаклии през настоящия сезон и ще се стреми да затвърди тази тенденция, за да се окичи с бронзовите отличия. Все пак Васил Евтимов все още не може да разчита на Тони Троша и Виктор Онудиуе.

 

В Спартак също могат да разполагат с по-сериозна широчина. В редиците им се завърнаха Станимир МариновТалиб Зана и Цветомир Чернокожев, но от сметките им отпадна Брайън Томас, който е със счупена ръка. Въпреки че нямат успех в Бургас, „синьо-белите“ показаха, че могат да бъдат равностойни в крепостта на техния съперник в голяма част от мачовете. 

 

Предложение за залог: 1-во Полувреме Черноморец

 

* Участието в хазартни игри крие риск от развиване на зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична в "Отговорна игра" на sesame.bg и в сайта на НАП.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: НБЛ - мъже
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи