Прогноза за Рилски спортист - Балкан от Sesame НБЛ


Прогноза за Рилски спортист - Балкан от Sesame НБЛ
25-05-2024 06:43 | BGbasket.com

Рилски спортист и Балкан вече поставиха началото на битката за титлата в Sesame НБЛ, а днес е време за втория мач от серията в Самоков. BGbasket.com ще продължи до финалния ден да предлага на своите читатели идеи за прогнози.

 

Рилски спортист – Балкан, събота, 25 май, 19:00 часа, „Арена Самоков“.

 

Рилски спортист влиза със самочувствие в този мач след драматичния обрат, който постигна в първия двубой. Баскетболистите на Любомир Киров допуснаха 21 точки пасив още през първото полувреме, но след по-силна игра след почивката измъкнаха успеха. От друга страна напрежението вече е изцяло върху ботевградския тим, който се нуждае от задължителна победа, за да запази реални шансове за обрат в серията и да не се върне в Ботевград с изоставане от 0-2.

 

Тенденцията домакинът да печели мачовете между двата отбора се запазва и до момента, като през сезона нито един от тимовете все още не е успявал да спечели като гост срещу своя опонент. В двата отбора няма сериозни кадрови проблеми, като за Рилски спортист в предния двубой не игра единствено Крис Минков.

 

Предложение за залог: 1-во Полувреме брой точки над 76.5.

 

*Участието в хазартни игри крие риск от развиване на зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична в "Отговорна игра" на sesame.bg и в сайта на НАП.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: НБЛ - мъже
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи