Двама българи с приза за MVP на 26-ия кръг в Sesame НБЛ


Номер 1 за българския баскетбол
Номер 1 за българския баскетболНомер 1 за българския баскетболНомер 1 за българския баскетболНомер 1 за българския баскетбол
(сн. НБЛ)

27-03-2024 14:51 | BGbasket.com

Двама българи завоюваха приза за MVP на мачовете от 26-ия кръг в Sesame Национална баскетболна лига.

 

Алекс Симеонов се развихри при изразителния триумф на Рилски спортист над Черно море Тича и по този начин заслужи признанието за Най-полезен играч на мача. От своя страна Димитър Маринчешки се погрижи Левски да измъкне драматичната победа срещу Ямбол и това се оказа достатъчно да стигне до отличието.

 

Талиб Занна стана MVP, след като се превърна в загадка за защитата на ЦСКА при инфарктния успех на Спартак Плевен, докато Карим Мане от Шумен фиксира първия си трипъл-дабъл в елита при разгрома над Берое, за да се поздрави с приза.

 

Шон Смит отново бе над всички за Черноморец и изтормози Балкан, прибирайки още едно отличие за Най-полезен играч, а Джъстин МакКол бе с ключов успех за това Академик да спечели драматично срещу Миньор 2015.

 

Наградите се връчват на база статистиката от срещите, а всички отличени получиха бутилка елитно шампанско от винарска изба „Магурата“. Такива ще бъдат връчвани във всеки кръг от сезона в Национална баскетболна лига, като се очакват и допълнителни изненади за плейофите.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи