Прогнози за съботните мачове от 26-и кръг в Sesame НБЛ


Прогнози за съботните мачове от 26-и кръг в Sesame НБЛ
23-03-2024 12:31 | BGbasket.com

Поредна порция мачове в Sesame НБЛ – по един в двете шестици. Със сигурност и двата са трудно предвидими, но BGbasket.com ще се опита отново да помогне на своите читатели с предложения за залози, като използва за основа коефициентите на Sesame.bg.  

 

Черно море Тича – Рилски спортист, събота, 23 март, 18 часа, зала „Христо Борисов“

 

Варна е едно от най-удобните места за гостуване на Рилски спортист от доста години насам. Самоковският тим няма загуба тук от доста време. Този сезон отборът спечели повече от убедително визитата си, а мачът бе преди по-малко от два месеца. За разлика от тогава, сега ще отсъства Тач Ънру, който замина за чужбина. На неговия пост се очаква да бъде заместен от последното ново попълнение Морис Крийк, но не се знае как той ще се справи със задачата. Мартин Йорданов също трябва да е на линия.

 

При гостите няма информация за контузени и болни. Те са в серия от 15 поредни победи в първенството. Загубиха нещастно полуфинала за Купата след тактическа грешка на играч 2 секунди преди края и сега със сигурност ще бъдат пределно амбицирани да докажат, че това е случайно стечение на обстоятелствата.

 

Предложение за залог: победа за Рилски спортист първо полувреме/краен резултат – 2/2 или общо над 170 точки.

 

Ямбол - Левски, събота, 23 март, 18 часа, зала „Диана“

 

Двубой на дъното между два състава, които се представят сравнително успешно напоследък. Домакините са в серия от победи точно в тази зала. По предварителна прогноза това е предпоследния мач в легендарната зала „Диана“, която ще бъде коренно прекроена в следващите месеци. Все пак ако Ямбол се класира за плейофите, може да се отложи затварянето й заради ремонта. Каквото и да е решението, със сигурност домакините ще се опитат да завършат с победи тази серия.

 

Нов успех ще утвърди възпитаниците на Тони Дечев и Александър Алексиев на седмото място. По-рано през сезона тимът спечели на два пъти срещу Левски, който обаче стабилизира представянето си напоследък, а серията от успехи е четири. Павел Маринов не е играл за Ямбол повече от месец. Той не бе в Бургас с отбора и преди седмица в четвъртфинала за Купата, като все още няма яснота кога точно ще се завърне. За гостите Златин Георгиев е наказан за този мач.

 

Предложение за залог:  победа за Ямбол с хендикап  - 5.5 точки.

 

* Участието в хазартни игри крие риск от развиване на зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична в "Отговорна игра" на sesame.bg и в сайта на НАП.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: НБЛ - мъже
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи