Богдан Петков: Нека феновете да ни простят за начина, по който изглеждахме


Богдан Петков: Нека феновете да ни простят за начина, по който изглеждахме
(сн. Краси Веселинова/БФБ)
18-03-2024 13:11 | Веселин Михайлов, пратеник на BGbasket.com в Бургас

Богдан Петков не скри своето разочарование след загубения финал от Спартак Плевен в турнира за Купата на България. Генералният мениджър на „синьо-белите“ отдаде заслуженото на Черноморец за спечеления трофей в „Арена Бургас“. Пред BGbasket.com той не пропусна да отправи молба към феновете на спартаклии след разочароващото им представяне в спора за златото. Ето какво каза Петков:

 

Първо трябва да честитим спечелената Купа на България на победителите. Абсолютна заслужена победа на Черноморец. Ние не успяхме да окажем каквато и да е съпротива, не изглеждахме както трябва, не мога да си обясня защо. Искам да отправя една молба към нашите фенове и да ни простят за начина, по който изглеждахме. За съжаление усилията в петък и събота не успяхме да ги увековечим с една добра игра на финала, но можем достойно да представим нашия отбор.

 

Има още два месеца и половина, в които можем да покажем друго лице и да се преборим да стигнем поне до втората седмица на май. След това каквото си завоюваме, за нашия отбор е доказано, че ние няма да получи нищо даром, трябва да се преборим за всичко. Трябва да докажем, че участието ни на финала не беше случайност“, отбеляза той.

 

На този турнир показахме, че можем да се борим за много неща. За съжаление в най-важния мач демонстрирахме, че можем да изглеждаме и по един много лош начин. Целият сезон ни сезон е изпълнен с големи проблеми. Някои от тях се извадиха на показ в най-неприятния момент от гледна точка на състава. Да се надяваме, че можем да влезем в час по време за най-важната част от сезона и ще можем да изглеждаме както трябва“, подчерта Петков.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Спартак Плевен, Богдан Петков, Купа България
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи