Вие сте на ход: Защо поискаха наказание за феновете на Черно море


Вие сте на ход: Защо поискаха наказание за феновете на Черно море
(сн. facebook.com/bkchernomoreticha)
09-03-2024 12:01 | BGbasket.com

В началото на тази седмица BGbasket.com стартира рубрика „Вие сте на ход“, в която даваме думата на Вас, нашите читатели, за да споделите вижданията си по важна за вас тема, свързана с баскетбола.

 

Първият, който се свърза с нас, бе Илиян Пандазиев, който коментира дербито между Черно море Тича и Черноморец във Варна и по-точно феновете на домакините.

 

Публикуваме позицията му без никаква редакторска намеса:

 

„Здравейте,

Реших да коментирам един проблем, а именно поведението на привържениците на Черно Море Тича по време на мачът от морското дерби между Акулите и Моряците. Мачът протече нормално, но имаше напрежение - Моряците биха Акулите с резултат 89-81. Направиха си фотошоп плакат на треньора на Черноморец Васил Евтимов, като на него той беше жена и пишеше "Биг Вася" и "Имам нужда от стол и тестостерон". Наричаха го с нецензурната дума за лека жена, заедно с фамилията му и други обиди по негов адрес.

Лично аз подобно поведение от такива привърженици/фенове на определен отбор не бих толерирал. Все пак сме дошли да гледаме мач и да подкрепяме отборите си, а не едни да подкрепят, други хем да подкрепят, хем и да псуват и да обиждат треньора или играчите, само защото падат или водят. Ако има някакъв начин да бъдат наказани феновете на отбора от Варна, ще съм много благодарен. Аз съм фен на Черноморец Бургас от известно време и досега не съм попадал на такова нещо по време на мач.

С уважение,

Илиян Пандазиев"

 

Ако и Вие искате да споделите мнението си по въпрос, който ви вълнува, пишете ни. Изпращайте вашите материали на office@bgbasket.com, като авторите на най-интересните от тях ще получат книги за награди.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: Вие сте на ход
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи