Прогноза за Рилски спортист - Спартак Плевен от 22-ри кръг в Sesame НБЛ


Прогноза за Рилски спортист - Спартак Плевен от 22-ри кръг в Sesame НБЛ
15-02-2024 09:05 | BGbasket.com

Последен кръг, който ще даде отговор на въпроса кои осем отбора ще играят в турнира за купата на страната. Вече са ясни двете шестици за третия етап от първенството. BGbasket.com продължава традицията да помага на своите читатели с насоки за изхода на двубоите и коефициентите на Sesame.bg, като до момента прогнозите ни имат доста добра успеваемост. Кръгът започва с дербито Рилски спортист – Спартак Плeвен, а за останалите мачове в петък прогнози ще дадем в деня на срещите.

 

Рилски спортист – Спартак Плевен, четвъртък, 15 февруари, 19 часа, Арена Самоков

 

Победителят ще застане еднолично на второто място. Предишният двубой в Плевен между тях бе доста оспорван и едва в последните две минути домакините тогава натрупаха аванс. Точно от тогава датира и последната загуба на самоковския тим, който е в серия от 10 поредни победи. В момента треньорът Любо Киров разполага с още по-равностоен състав, след като бяха привлечени двамата американци от Левски Алан Арнет и Джон Флорвиъс. Завърна се след лечение на счупен пръст Джо Лоусън, като има вероятност Алекс Симеонов също да вземе участие в срещата, след като пропусна предишния мач заради контузия. Отборът играе много резултатно. Плевенският тим също няма загуба в първенството през тази календарна година. В отбора все още очакват завръщането на Джулиен Люис, проблеми с контузии имат още Ивков и Маринов, като за момента не е обявено кога се очаква да се завърнат.

 

Предложение за залог: Общо вкарани точки – над 160.5 или хендикап + 8.5 за Спартак

 

* Участието в хазартни игри крие риск от развиване на зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична в "Отговорна игра" на sesame.bg и в сайта на НАП.

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи