Йордан Минчев: Случилото се в националния отбор е забравено


Йордан Минчев: Случилото се в националния отбор е забравено
(сн. НБЛ)
12-02-2024 22:54 | Мария Маринова

Баскетболистът на Балкан Йордан Минчев бе с основен принос за победата на неговия тим срещу ЦСКА, с която "зелените" изместиха съперника си от четвъртото място в Sesame НБЛ. След срещата той говори за представянето на отбора му в мача, както и за предстоящото си завръщане в мъжкия национален отбор:

 

„Доволен съм от момчетата. Според мен изиграхме отличен мач. Имахме и доста отворени шутове, които не успяхме да вкараме, но цялостно добре отигравахме нападенията и се радвам, че победихме.

 

Феновете са страхотни. С момчетата малко по-рано си говорихме за това и липсата на феновете, които идват в Ботевград на домакинските мачове, но тази атмосфера, която създават, много ни зарежда. Надявам се в Ботевград да са още повече.

 

Ще бъде тежко срещу Академик. Ние бяхме в доста по-окомплектован състав в Пловдив преди месец и половина, когато загубихме от тях. Имат добри играчи на всички позиции – агресивни и атлетични са. Със сигурност ще бъде много трудно.

 

С удоволствие ще се включа в националния отбор. Това, което се случи миналото лято, е забравено и от двете страни. Разбрахме се малко по-късно и според мен нямаше нужда от този шум, но както и да е. Готов съм за националния отбор и ще дам всичко от себе си.

 

Относно контузията, която имах, чувствам се по-добре, нямам оплаквания и се надявам така да продължи до края на сезона."

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: НБЛ - мъже, Балкан, Йордан Минчев
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи