Димитър Маринчешки: В един момент ще дойдат по-добри времена за нас


Димитър Маринчешки: В един момент ще дойдат по-добри времена за нас
(сн. НБЛ)
04-02-2024 23:55 | Деляна Кадиева

Центърът на Левски Димитър Маринчешки сподели какво не е достигнало на състава при загубата от Спартак Плевен. Пред BGbasket.com той още коментира как ще повлияе липсата на Зейн Ноус на играта, както и какво очаква от предстоящата среща с Миньор 2015.

 

"Не успяхме да спрем Спартак главно в защита. Първото полувреме се разиграта техния американски гард и вкара доста трудни стрелби. Оттам отвориха една преднина, която за тях бе лесно да поддържат. Тръгнахме вече второто полувреме на щурм да обърнем мача, но трудно щеше да се получи. Къса ни е ротацията вече и без Зейн Ноус. По-трудно е вече и в защита, и при борбата в подкошието. Борихме се, но може би дотолкова да силите и класата ни.

 

Определено смятам, че когато свърши второто завъртане, във втората шестица имаме шансове да вземем мачове. Младите момчета израстват с всеки един мач и в един момент ще дойдат по-добри времена за нас.

 

Отиваме да се борим срещу Миньор в Перник и ще се опитаме да победим. Определено там ще е трудна атмосферата, ще се напълни залата. Все пак тази година се завърнаха в лигата. Там има голям ентусиазъм. Бяха събрали повече инерция, но сега леко им е паднала формата. Корав отбор е и очаквам тежък мач.

 

Ще се борим. Независимо от тежката ситуация в клуба, се опитваме във всеки един мач да играем на 100% и да показваме това, което можем."

 


 

 Харесайте BGbasket.com във Facebook

 

 Следвайте BGbasket.com в Instagram

Абонирате за канала ни в 


Тагове: НБЛ - мъже, Левски, Димитър Маринчешки
Коментари
Други новини
Номер 1 за българския баскетбол
Откажи